FEL
Image Alt

Utasbiztosítás

Utas- és poggyászbiztosítás

Mi sem lehet fontosabb, mint saját és családunk biztonsága! Az utasbiztosítás megkötése a kiszemelt nyaraláshoz képest potom összegnek tűnhet, de épp annyira fontos mozzanat, mint időben odaérni a reptérre. Lássuk miért javasolt az utasbiztosítás megkötése minden utazás előtt!

Ahány úti cél, annyiféle társadalombiztosítási rendszer és annyiféle ellátási infrastruktúra. A költségek miért lennének kevésbé szerteágazóak? Ne feledjük, hogy külföldön nem számíthatunk hazánk egészségügyi támogatására, a helyben igénybe vett kórházi és egyéb szolgáltatások a mi pénztárcánkat terhelik – méghozzá nem is csekély mértékben. Még a legjelentéktelenebb ellátás is súlyos pénzekbe kerülhet a külföldi tartózkodás alatt, nem beszélve az olyan esetekről, amikor a hazajutásról is gondoskodni kell. Ilyenkor egy megfelelően kiválasztott és megkötött utasbiztosítás sok kellemetlenségtől kímélhet meg bennünket.

Utasbiztosítás megkötése esetén a következő előnyöket élvezhetjük:

  • A kórházi ellátást a biztosító állja, ami akár milliós tétel is lehet
  • Biztonságban tudhatjuk gyermekeinket, útitársunkat
  • Történjen akár a legrosszabb dolog, akkor is bízhatunk benne, hogy gondoskodnak rólunk
  • Poggyászainkra és eszközeinkre is köthetünk biztosítást
  • Kint tartózkodásunk során állandó asszisztencia biztosított, hazajutásunk pedig garantált

Tudnivalók az utasbiztosítás kiválasztásához

Az utasbiztosítások legfontosabb jellemzője a limitösszeg. Ez elsősorban a baleseti- és egyéb kórházi esetekre kötött utasbiztosításoknál kerül szóba. Az utasbiztosítás megkötése előtt az első dolog az úti cél, ami eldönti, hogy milyen limitösszeggel érdemes készülnünk. A közeli úti célok esetében elegendő lehet egy 1,2-3 millió forintos limitösszeg, azonban a távolság növekedésével a költségek is jelentősen nőhetnek – ezért távoli, főleg tengerentúli úti célok esetében akár a 20-30 milliós limitösszegű utasbiztosítás is megfontolandó.

Ha kár történik, mi a teendő?

Az első és legfontosabb az utasbiztosítás kezelőjének assistance központját értesíteni a kárról. Ennek elmulasztása jelentős mértékben csökkentheti a kifizetésre kerülő összeget! Emellett azért is előnyös értesíteni a biztosítót, mert hasznos tanácsokat adhatnak az utasbiztosítás keretében felhasználható egészségügyi és egyéb szolgáltatásokról, a legközelebbi ellátó intézményekről és egyéb kérdéseinkre is választ kaphatunk.

Érj haza biztonságban és emlékezzen a csodás élményekre!

Persze mindenki szeretné úgy érezni, hogy az egész út során biztonságban van és nem történhet vele semmi. Mi reméljük is, hogy minden körutazás, minden tengerparti nyaralás és minden síelés a lehető legcsodásabb élményekkel gazdagítja az utazót. Ha azonban mégis valami baleset történik, jó ha van egy segítő, akire mindig lehet számítani – egy olyan biztosító, aki nem engedi el a kezünket egészen addig, amíg teljes biztonságban meg nem érkezünk otthonunkba! 

Útlemondási biztosítás

Útlemondási biztosítást mindenképpen érdemes kötniük az utazás foglalásakor, ugyanis a sztornóbiztosítás lényege, hogy amennyiben nem akarati okból meghiúsul a nyaralás, akkor visszakapjátok a részvételi díj jelentős, illetve teljes részé. A sztornóbiztosítás összege ráadásul minimális.

Ha szeretnéd magadnak is megkötheted az útlemondási, betegség, baleset, poggyászbiztosításodat: https://www.magroup-online.com/WL/CLC/HU/hu?agency=9797293

Elakadtál? Keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségeinken:

E-mail: info@cayococoluxurytravel.hu

Telefonszám: +36 30 556 0141

You don't have permission to register
error: A tartalom védve van!