FEL
Image Alt

Nászutak

Ahhoz, hogy egy nászút tökéletesen sikerüljön, nem kell mindjárt arra gondolni, hogy az csak fehér homokban, menyasszonyi ruhában és esküvővel együtt lehetséges. Persze ilyen is létezik, azonban véleményünk szerint ugyanúgy lehet tökéletes nászút egy csodás kirándulás Andalúziában, mint egy felejthetetlen hét Szardínián egy kedves panzióban vagy egy igazán elegáns luxusnyaralás Maldív-szigeteken, ahol az Indiai óceán partján vacsorázhattok kettesben, akár víz alatti étteremben. Tudunk szervezni esküvőket, romantikus vacsorákat, meglepetéseket, de ide összeválogatott szállodáink és programjaink mindegyike azért ajánlott Nektek, mert vagy különféle nászutas-kedvezmények járnak, vagy annyira diszkrét és vadregényes a hely, hogy nem is lehet mást elképzelni ott, mint a mézesheteket. De ne feledjétek: nem az a fontos, hogy hol lesz a nászutad, hanem hogy kivel mész el rá!

Nászút

10 nászutas tipp:

 1. Vegyetek ki egy napot nászút előtt és után, hogy legyen időtök ráhangolódni az útra és levezetni azt.
 2. A szállodába érkezésből egyből mondjátok a recepciósnak, hogy nászutasok vagytok. Utazási irodánk ezt előre jelezni fogja, de nem baj, ha Tőletek is személyesen hallják a hírt.
 3. Fedezzétek fel az igazi helyi ízeket. Érdemes előre kinézni a nyaralóhely legjobb éttermét, hiszen megérdemlitek.
 4. Okostelefon és térkép be a széfbe, majd induljatok városnézésre! Vesszetek el a macskaköves utcákon, üljetek le egy gyertyafényes teraszra vagy térjetek be egy apró, középkori templomba.
 5. Vigyetek magatokkal egy útinaplót! Írjátok le élményeiteket, ragasszátok bele a beszállókártyát és a belépőket, nyomtassatok ki utólag fotókat. Fehérnemű. Ne csak a legszükségesebb darabokat csomagolják, mint egy normál nyaralásra. Sőt, vegyetek új fehérneműt a nászút előtt és meglepetésként rukkoljatok vele elő egyik este!
 6. Pezsgőzzetek a naplementében. Tudjuk, hogy giccses, de kit érdekel? Életünk párja mellettünk, a háttérben a tenger morajlása, a pezsgő mellé egy friss gyümölcstál. Örökre szóló élmény.
 7. Páros luxus spa-kezelés. Drága, igen, de mikor kényeztetnénk vele magunkat, hanem nem a nászúton?
 8. Csak két-három képet posztoljanak a nászútról, ha nem szeretnék, hogy egy napon belül az összes ismerős letiltson Titeket.
 9. Szuvenírként hozzunk haza helyi finomságokat. Olívabogyókrém, török édesség és hibiszkusztea. Felidézik a nászút ízeit pillanatok alatt.
 10. Küldjetek magatoknak egy képeslapot haza a nászút utolsó napján. Fantasztikus élmény lesz megkapni néhány nappal később, amikor már el is felejtettétek, hogy képeslapot adtatok fel.

Tervezd meg nászutadat!

Álomszép hotel, homokos tengerpart, szikrázó napsütés és romantika? Mindannyian így képzeljük el a nászutunkat. Szánjunk néhány órát az esküvő szervezése mellett a nászúttal kapcsolatos teendőkre, hogy valóban olyan legyen a nászutunk, amire életünk egyik legjobb heteként fogunk emlékezni.
Nászút

Válasszátok ki közösen az úti célt!

Kezdjétek nyugodtan a legkellemesebb résszel: írjátok fel egy papírra mindketten a saját TOP 5 nászút helyszín listátokat. Szerepelhetnek rajta nagyon elrugaszkodott ötletek is, de hasznos egy-két megfizethető úti célt is felsorolni. Vessétek össze a két listát és beszéljétek meg az eredményt. Érdemes végül úgy elkezdeni nézegetni a kínálatot, hogy van 2-3 szimpatikus ország vagy régió mindkettőtök számára.

Szülessen egyetértés a hotellel kapcsolatos igényekről!

5 csillagos luxushotelt szeretnél, közvetlenül a tengerparton? Esetleg egy családiasabb szállodát keresel, ami közel van a belvároshoz? Egyeztessétek az igényeket még az elején, mert így sokkal könnyebben megy az egész tervezés.

Beszéljétek meg, hogy mit vártok a nászúttól!

Bár sokan kéz a kézben andalgásra és romantikus vacsorákra készülnek, érdemes azért a párunkat is kifaggatni arról, hogy mit gondol egy ilyen típusú nászútról. Ez különösen akkor jó ötlet, ha még nem nyaraltunk együtt. Vagy éppen mi vagyunk azok, akik aktívabban szeretnek nyaralni? Jó ötlet lehet kinézni előre egy-két fakultatív programot. Olyan programot találtatok, ami mindkettőtök bakancslistáján szerepel? Tökéletes, vegyetek részt rajta!

Döntsetek az ellátást illetően!

Most, hogy már tudjátok, hogy többnyire a szállodában szeretnétek  lenni vagy inkább fel szeretnétek fedezni az adott országot, könnyebben tudjátok majd kiválasztani, hogy milyen ellátásra lesz szükségük. A mi tapasztalatunk azt mutatja, hogy nászutak esetében nagyon praktikus az all inclusive ellátás, hiszen sok időt tölt az ifjú pár a szállodában, de ha egy kalandos, búvártúrával egybekötött nászút minden álmunk, akkor nem sok értelme van az all inclusive ellátásnak.
Nászút

Figyeljetek oda az nászút időpontjára!

Fontos Nektek, hogy az esküvőt követő héten már nászúton legyetek? Vagy szívesebben megvárnátok az utószezont, amikor a nyaralóhelyek kevésbé zsúfoltak és esetleg még kedvezőbb ajánlatokat is ki lehet fogni? Bármelyik mellett döntsetek is, ez egy igen fontos pont a nászút kapcsán. Azt is fontos számításba venni, hogy a főnökünk mennyire rugalmas a szabadságolással.

Tisztázzátok a költségkereteket!

Az esküvő költségeit már eleve úgy kell tervezni, hogy számolunk a nászút hozzávetőleges költségeivel. Hogyan tehetjük ezt meg? Nézzük meg az aktuális ajánlatokat itt, így kapunk egy hozzávetőleges összeget. Az utazás kiválasztásakor ügyeljünk arra, hogy bár nagyon sok csábító ajánlattal fogunk találkozni, ezt a költségkeretet nem igazán okos dolog túllépni, hiszen a nászutat követően nem akarjuk egyből lenullázni a közös kasszát.

Legyetek romantikusak!

A romantikáról már a szállodába érkezést követően gondoskodni fog a személyzet, hiszen ha velünk utaztok, külön feltüntetjük, hogy Ti éppen most házasodtak. Ilyenkor mindegyik hotel kedveskedni szokott valamilyen aprósággal a megérkezést követően. Emellett azonban Te is tehetszt azért, hogy feledhetetlen legyen a nászút.

Nászút
Nászutas kedvezmény és kedvezményes nászutak

Az esküvővel kapcsolatos teendők között egyből felmerül a nászút kérdése. Melyik úti cél mindkettőnk álma? Milyen keretből kell kihozni a legjobb nászutat? Milyen nászutas kedvezmény áll rendelkezésre? Melyik a legjobb ár-érték arányú nászút? Ismerje meg az összes lehetséges nászutas kedvezmények részleteit!

Nászutas kedvezmény 

A nászutasokat mindenki kiemelt figyelemmel kezeli, ugyanis az ifjú pár élete egyik legkáprázatosabb nyaralására készül. Az extra figyelem a nászutas párnak nyújtott kedvezményes részvételi díjban is megnyilvánul. A katalógusáron foglalt részvételi díjból bizonyos mértékű kedvezmény általában jár minden utazás esetében, amelynek mértéke 5-7% között változik. A nászutas kedvezmény felől érdeklődjön irodánkban a kiválasztott szállodához, mert mi a foglalási rendszerben tudjuk megnézni, hogy az adott ár katalógusár-e, tehát jár-e a kedvezmény, valamint azt is ekkor tudjuk ellenőrizni, hogy mekkora a nászutas kedvezmény pontos mértéke. A nászutas kedvezmény egyetlen hátránya, hogy a kedvezmények nem összevonhatók és általában más típusú kedvezményekkel jobban jár a jegyespár. Tekintsük át a többi kedvezményt!

Előfoglalási akciós nászút

Minden év elején akár 30% kedvezménnyel is foglalhatók a nyári szezon utazási ajánlatai. Érdemes ezért előre gondolkodni és márciusig lefoglalni a nászutat, ugyanis ekkor nagyon kedvező áron juthatnak hozzá az úthoz, ráadásul mindössze 20-40 százalék előleg befizetésével. A honlapunkon mindig ezek a kedvezményes árak láthatók már, így Önöknek nem kell külön kalkulálni a kedvezményt. A korai foglalás további előnye, hogy az esküvői teendők közepette a nászútról már le lesz a gond, és amikor úgy érzik, hogy összecsapnak a szervezésben a fejük felett a hullámok, elég lesz csak elővenni a mesés nászutas szállodáról néhány fotót, hogy kisimuljanak a ráncaik. Hiszen az esküvőt követően Önök már tudják, hogy hol és mikor fognak pihenni.

Last minute nászút

Kalandos párok akár az utolsó pillanatra is hagyhatják a nászút lefoglalását. Gyakran last minute akció keretében kapjuk a legjobb árakat, viszont egy nászút esetében ez nem biztos, hogy szerencsés. Milyen esetben nem ajánljuk a last minute foglalást egy nászútnál?

 • Csúcskategóriás hotelek

A legjobb szállodákat általában már a szezon kezdetén lefoglalják. Ha Önök a legjobb minőségre vágynak, érdemes az előfoglalási akció keretében foglalni, hiszen szuper áron juthatnak hozzá a legnagyobb luxushoz.

 • Európai nászutak

Görögország, Olaszország és Törökország esetében a last minute akció szintén nem jellemző, hiszen itt is hamar megtelnek a szabad helyek. Foglalják le a nászutat itt is előfoglalási akció keretében a legjobb ár és a szabad helyek érdekében.

 • Kötött indulási időpont

Egyből az esküvő után szeretnének utazni? Esetleg le kell fixálni előre a munkahelyen a szabadságokat? Szintén érdemes mellőzni a last minute akciókat, hiszen itt előfordulhat, hogy néhány nappal vagy héttel az utazás előtt már nem lesz szabad hely a kiválasztott időpontban.

 • 10-12 éjszakás nászút

Az egy és két hetes nászutakhoz képest mindig sokkal kevesebb szabad hely áll rendelkezésre a köztes időtartamú nászutak esetében.

 • Beleszerettek egy szállodába

Igen nagy az esélye, hogy ha Önök beleszerettek egy szállodába és csak oda szeretnének menni, akkor az a hotel annyira jó minőségű, hogy ez más pároknak is szemet szúr, így a helyek gyorsan fogynak.

You don't have permission to register
error: A tartalom védve van!